John Lord
 
Notifications
Clear all
John Lord
John Lord
Group: Registered
Joined: June 8, 2021
New Member

About Me

Изборът на уеб хостинг услуга може да бъде труден. Вероятно търсите доставчик на уеб хостинг, който предлага WordPress, но също така и този, който се представя добре, идва на правилната цена, практически няма престой и предлага 24/7 поддръжка на клиенти.

Независимо дали трябва да започнете личен портфолио сайт за търсене на работа или просто искате да сте сигурни, че вашият малък бизнес избрах хостинг има силно онлайн присъствие, подходящият доставчик на уеб хостинг може да улесни живота ви много.

Тук разглеждаме отблизо някои от най-добрите налични услуги за уеб хостинг, включително DreamHost , A2Hosting , GoDaddy Web Hosting и други. Ние се фокусираме върху търговски компании за уеб хостинг, които предлагат WordPress, виртуални частни сървъри, споделен хостинг и много услуги за уеб хостинг, заедно с разнообразни месечни и годишни планове.

Как избрахме най-добрата услуга за уеб хостинг
Важно е да се отбележи, че не изрично „тествахме“ доставчиците в този списък. Вместо това съставихме конкурентен преглед въз основа на различни фактори, включително рейтинги и функции на трети страни, предлагани от всяка компания за уеб хостинг. Също така претеглихме класацията на тези бизнеси от Бюрото за по-добър бизнес и TrustPilot. С тези данни в ръка ги разделяме на три нива:

Най-добрите доставчици на уеб хостинг (най-високо ниво): Всички тези доставчици на уеб хостове имат рейтинг A или по-висок от Better Business Bureau и рейтинг 3,8 или по-висок от 5 от TrustPilot. С изключение на трима доставчици с между 300 и 400 отзива на потребителите, всички класации на TrustPilot се основават на най-малко хиляда отзива на потребители. Всички доставчици, изброени в нашите най-добри предложения, също казват, че предлагат денонощна поддръжка и 99% време за работа на сайта или по-добре.

Уеб хостове, които си струва да проверите (средно ниво): Всички тези доставчици на уеб хостове имат рейтинги A + BBB, но не са достатъчни рецензии на TrustPilot, за да го считаме за въздействащ, независимо дали е положителен или отрицателен.

Други опции за уеб хостинг (трето ниво): Двама от тези доставчици на уеб хостове - MochaHost и Liquid Web Hosting - в момента имат рейтинги F от BBB. Други имат рейтинг на TrustPilot под 3,5, макар че в три случая това е от по-малко от 500 потребители.

Важни забележки, които трябва да имате предвид: Бюрото за по-добър бизнес не оценява компании извън Северна Америка и за да бъдат акредитирани от BBB, компаниите трябва да платят такса на организацията. Междувременно TrustPilot предлага и платено ниво, което осигурява на компаниите по-голямо взаимодействие с техните потребителски оценки. Той също така премахна 2,2 милиона фалшиви отзива през 2020 г.

Ако искате повече съвети за това какво да имате предвид, докато пазарувате решение за уеб хостинг, различните видове уеб хостинг и съвети за ускоряване на уебсайта ви, не забравяйте да превъртите до края на тази страница.

Бележка относно ценообразуването: Положихме всички усилия да проверим дали посочените тук цени са били точни към момента на последната публикация. Цените в тази категория обаче са обект на чести колебания и постоянно са обект на специални оферти и ограничени оферти. Освен това много от цените, изброени тук, отразяват месечните цени, ако предплащате 12 или повече месеца услуга. Моля, кликнете до въпросните доставчици, за да проверите текущите цени по всяко време.

 

Social Networks
Member Activity
1
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Close Menu